Кухар мучного процесу

Тандир

  • Київ
  • 23 000-28 000 грн. за місяць
  • Постійна
  • Повна зайнятість
  • 13 днів тому
Компанія La Famiglia лідер ринку в ресторанній індустрії Києва. Бренд об'єднує понад 10 ресторанів: Vino e Cucina, Catch, Bigoli, Piccolino, Zafferano, Vero Vero, Semifreddo, AL Fresco, Хуторець на Дніпрі та Кувшин, Kyiv Food Market, а також службу виїзного обслуговування La Famiglia Catering. Головними цінностями компанії є сервіс преміального рівня, бездоганна якість, традиції та люди.
Запрошуємо в свою команду Кухаря мучного процесу в заміський ресторан "Тандир"Вимоги:
  • Досвід роботи від 2- х років;
  • Відповідальність;
  • уважність та організованість;
  • розуміння процесу випічки;
  • навики замісу тіста;
  • знання мучних виробів;
  • робота за системою HACCP;
  • комунікативні навики;
  • креативність та точність у рецептурі страв;
Обов'язки:
  • Підготовка і заміс тіста;
  • формування виробів;
  • випічка;
  • приготування страв згідно рецептури меню;
  • дотримання санітарних норм;
  • співпраця з іншими членами команди;
  • підтримування порядку у робочій зоні;
  • дотримання рецептур та стандартів компанії.
Графік роботи позмінний(3/3; 4/2) , з 10-00 до 23-00Якщо ти маєш досвід роботи від 1 року та пристрасть до ексклюзивних продуктів - чекаємо на ваші резюме!

Rabota

Схожі вакансії

  • Кухар холодного процесу

    Новопечерська школа

    • Київ
    «Новопечерська школа» запрошує на роботу Кухаря холодного процесу. Ми шукаємо висококваліфікованих та відповідальних фахівців, які готові надавати якісний сервіс нашим учням та пра…
    • 27 днів тому
  • Кухар універсал

    Глобал-вей

    • Київ
    • 18 000-25 000 грн. за місяць
    Кухар- універсал в кальян-бар «Gustoй» Режим роботи кухарів з 10:00 до 23:00 Графік роботи позмінний , за домовленістю Вимоги до кандидата: досвід роботи на аналогічній поса…
    • 27 днів тому
  • Кухар-універсал

    • Київ
    • 15 000-21 000 грн. за місяць
    Вакансі??: Кухар-універсал Основні обов'язки: * Підготовка та готування страв згідно з меню закладу (холодний та гарячий цех). Забезпечення високої якості та свіжості продукції.…
    • 26 днів тому