
Майстер (-ня) цеху на виробництво
- Житомир
- Постійна
- Повна зайнятість
- Організовує підготовку виробництва (сировина, оболонки, черева, спеції, додаткові матеріали).
- Забезпечує правильне розміщення працівників, раціональну організацію їх праці, ефективне використання робочого часу з метою виконання виробничих завдань.
- Ефективне використання виробничих потужностей.
- Проведення роботи з працівниками для запобігання браку, витрат сировини.
- Контроль дотримання санітарних норм та чистоти на робочих місцях.
- Контроль, ротація залишків сировини.
- Замовлення сировини, миючих та дезинфікуючих засобів.
- Табелювання працівників виробництва.
- Контроль технологічного процесу на всіх етапах виробництва.
- Підготовка, організація та проведення інвентаризації.
- Досвід роботи майстром(нею)/заступником(цею) майстра(ні)/технологом(ні) у ковбасному або м'ясному виробництві від 1 року.
- Знання технології виробництва ковбасної продукції.
- Досвід керування виробничою зміною або бригадою.
- Вміння організовувати роботу команди, розв'язувати виробничі ситуації.
- Знання санітарно-гігієнічних вимог та вимог HACCP - буде перевагою.
- Відповідальність, ініціативність, стресостійкість.
- Стабільну та своєчасну заробітну плату (рівень обговорюється на співбесіді).
- Зручний графік роботи 5/2 з 8 по17.00.
- Знижки на продукцію компанії.
- Роботу в команді професіоналів, можливість впливати на виробничі процеси.
Rabota