Кухар, піцайоло
Карпати, ГКК, ТОВ
- Трускавець, Львівська Область
- Постійна
- Повна зайнятість
- досвід роботи кухарем, піцайоло від 1 року;
- знання стандартів приготування та подачі страв, правил санітарії та гігієни;
- знання рецептури та технологій виготовлення страв, піц;
- бажання постійно навчатися і вдосконалювати свої знання;
- відсутність шкідливих звичок.
- якісне та своєчасне приготування страв згідно затверджених технологічних карт;
- дотримання правил зберігання продуктів харчування та готових страв;
- підтримка чистоти та порядку на кухні;
- дотримання норм внутрішнього трудового розпорядку.
- охайність та акуратність
- чесність та порядність;
- дисциплінованість;
- організованість.
- позмінний графік роботи;
- безкоштовне харчування;
- цікава робота в дружньому колективі;
- можливість вдосконалювати професійну майстерність.
work.ua