Шеф-кухар
ХХI Століття, корпорація
- Кропивницький
- Постійна
- Повна зайнятість
- Досвід роботи в ресторанах на посаді кухаря або шеф-кухаря.
- Досвід роботи на посаді шеф-кухаря або на аналогічних керівних позиціях.
- Знання сучасних кулінарних технологій та методів приготування страв.
- Оновлення та коригування: Регулярно оновлює меню, додає нові страви або змінює існуючі для покращення смакових якостей або економії на інгредієнтах.
- Адаптація меню до потреб клієнтів.
- Написання технологічних карт.
- Вміння організувати робочі процеси на кухні, планувати зміни і управляти часом.
- Мотивація та підтримка команди, вирішення конфліктних ситуацій.
- Розуміння концепції ресторану і вміння інтегрувати її в меню.
- Вміння працювати ефективно і швидко приймати рішення.
- Фізична витривалість, адже робота на кухні може бути дуже енерговитратною.
work.ua