Шеф-кухар

ХХI Століття, корпорація

  • Кропивницький
  • Постійна
  • Повна зайнятість
  • 3 дні тому
Опис вакансії1. Освіта та кваліфікація: * Професійна освіта в кулінарії або сертифікати про проходження курсів з кулінарії.
  • Досвід роботи в ресторанах на посаді кухаря або шеф-кухаря.
2. Досвід роботи: * Мінімум 5 років досвіду роботи в ресторанній індустрії.
  • Досвід роботи на посаді шеф-кухаря або на аналогічних керівних позиціях.
  • Знання сучасних кулінарних технологій та методів приготування страв.
3.Розробка меню: * Створення нового меню: Шеф-кухар розробляє меню, враховуючи сезонність інгредієнтів, тренди у кулінарії та концепцію ресторану.
  • Оновлення та коригування: Регулярно оновлює меню, додає нові страви або змінює існуючі для покращення смакових якостей або економії на інгредієнтах.
  • Адаптація меню до потреб клієнтів.
  • Написання технологічних карт.
4. Лідерські та організаційні навички: * Здатність ефективно керувати кухнею, командою кухарів і персоналом.
  • Вміння організувати робочі процеси на кухні, планувати зміни і управляти часом.
  • Мотивація та підтримка команди, вирішення конфліктних ситуацій.
5. Креативність та інновації: * Здатність створювати нові страви, розробляти меню і адаптувати його в залежності від сезонних продуктів і трендів.
  • Розуміння концепції ресторану і вміння інтегрувати її в меню.
6. Комунікаційні навички: * Здатність чітко комунікувати з персоналом та керівництвом.
  • Вміння працювати ефективно і швидко приймати рішення.
7. Фізична витривалість і стресостійкість: * Готовність працювати в інтенсивному ритмі та в умовах стресу.
  • Фізична витривалість, адже робота на кухні може бути дуже енерговитратною.
Шеф-кухар має бути лідером, який не лише управляє процесами на кухні, але й гарантує високий рівень якості та сервісу, що відповідає стандартам ресторану.ВідгукнутисяГотельно-ресторанний бізнес, 50-250 співробітників

work.ua

Схожі вакансії

  • Шеф-кухар

    Лакуцина О.П., ФОП

    • Кропивницький
    Опис вакансії Вакансія: Шеф-кухар Відкрита вакансія - шеф- кухар Обов'язки: Організація та контроль процесів Координація роботи кухні та співпраця з іншими членами команди…
    • 2 дні тому
  • Кухар (WOK)

    Fermento

    • Кропивницький
    • 20 000-25 000 грн. за місяць
    Опис вакансії Ми - ресторан японської кухні «TimYam» у самому центрі міста. Ми віримо у те, що досягти справжнього успіху можна лише у справі, яку ти любиш. Тож щоб разом досягат…
    • 1 день тому
  • Кухар

    Россо Кіровоград, ПП

    • Кропивницький
    • 17 000-20 000 грн. за місяць
    Опис вакансії POINT - мережа стильних закладів у центрі Кропивницького. Якщо ти кайфуєш від процесу готування, знаєш, що таке ідеальна скоринка на стейку, і любиш працювати в д…
    • 2 дні тому