Вимоги: знати інструкції та матеріали, які регламентують проведення лабораторних аналізів і випробувань, устаткування лабораторії і правила його експлуатації.
Умови роботи: Графік роботи в дві зміни по 12 годин (вихідний за графіком)Обов'язки:Приготування поживних середовищ; Проведення відбору змивів з пакувальних матеріалів та тари, рук та санітарного одягу; Проведення відбору проб води та повітря; Проведення відбору проб сировини, напівфабрикатів та готової продукції; Готує поживні середовища, які необхідні для проведення мікробіологічних досліджень; Вимірює рН поживних середовищ; Проведення лабораторних мікробіологічних досліджень поступаючої сировини за такими показниками: МАФАМ, БГКП (коліформи), молочно-кислі бактерії, плісняві гриби та дріжджі; Проведення моніторингу правильного ведення процесу миття та дезінфекції обладнання..