Керівник виробничого цеху
- Київ
- Постійна
- Повна зайнятість
- Має досвід роботи у напрямку кулінарного виробництва (буде перевагою)
- Знає основи санітарії та гігієни на харчових підприємствах, а також основ технологічного обладнання та його експлуатації
- Має лідерські якості та вміння мотивувати команду
- Знає та має досвід реалізації систем обліку виробничих залишків і браку.
- Впевнений користувач МS Office
- Забезпечувати якісний випуск кулінарної продукції
- Складати план виробництва
- Контролювати дотримання технологічних процесів
- Забезпечувати санітарний стан цеху згідно стандартів НАССР
- Управління персоналом: участь у формуванні команди, формуванні та контролю графік виходу на роботу команди
- Працювати з економічними та комерційними показниками відділу
- Оперативне реагування на відхилення, збої, інциденти у виробництві
- Ведення звітності, журналів, електронних виробничих систем
- Оптимізація процесів та впровадження змін для покращення ефективності.
- Стабільна та сфоєчасна виплата заробітної плати
- Офіційне працевлаштування з першого дня роботи
- Медичне страхування
- Начальні програми та тренінги
- Забезпечення спецодягом та всім необхідним для роботи
NDA Recruitment, Київ
55 000 - 70 000 грн, Новий Стандарт, Київ
35 000 - 50 000 грн, MAUDAU, Київ
40 000 - 50 000 грн, Goodevas, КиївСхожі посади у КиєвіВакансії в категоріяхВакансії за містамиСтатистика зарплатВідгукнутися на цю вакансію за адресою: www.work.ua/jobs/6768628/Гарячі вакансіїУкраїнська© 2006-2025 Work.ua. Сайт пошуку роботи №1 в Україні.Зупинись. Пам'ятай. Дій.--:--Пам'ять - це дія. Це час запитати: що я роблю для перемоги? Чи достатньо? Як я можу допомогти?Може варто задонатити, почати розмовляти українською або допомогти іншим? Пам'ять не пасивна - це активна участь у спільній боротьбі за майбутнє.
work.ua