Помічник кондитера
Сервирог С.С., ФЛП
- Київ
- Постійна
- Повна зайнятість
- Відважування інгредієнтів
- Підготовка інвентарю
- Приготування бісквітів та начинок для мусових тортів
- Приготування мусів, зборка тортів
- Приготування глазурі та додаткового асортименту: картоплі, маршмеллоу та ін.
- Підготовчі роботи для кондитерів-оформлювачів, наприклад: склеювання шоколадних напівсфер, покриття їх золотом, вирізання цукрових картинок тощо. Є багато тонкої кропіткої роботи.
- При необхідності допомога з упаковкою тортів (коробки, стрічки)
- Планування робочих процесів та свого робочого часу відповідно до завантаження та завдань
- Охайність
- Уважність
- Прискіпливість
- Розвинене логічне мислення
- Витривалість, стресостійкість та вміння спокійно діяти в інтенсивному робочому темпі
- Комунікабельність та відкритість у спілкуванні
- Уважність до деталей та здатність чітко виконувати інструкції
- Уміння працювати в команді та підтримувати позитивну атмосферу
- Відповідальність і дисциплінованість
- Прізвище, ім'я, вік, контактний номер, фото
- Досвід роботи загалом і у цій сфері, якщо він є
- Навички, які у вас є, та які потрібні на вашу думку для цієї роботи
- З якого району плануєте добиратися на роботу
work.ua