Сушист

СушіБос

  • Тернопіль
  • Постійна
  • Повна зайнятість
  • 27 днів тому
Опис вакансіїКомпанія «СушіБос» - це мережа ресторанів японської кухні, яка займається виготовленням свіжих та смачних суші. Ми пропонуємо вакансію кухаря-сушиста-універсала в одному з наших ресторанів.Задачі:
  • Виготовлення різноманітних видів суші та інших японських страв згідно зі стандартами компанії
  • Контроль якості продуктів та виконання санітарних норм
  • Забезпечення своєчасної підготовки замовлень клієнтів
  • Дотримання часових обмежень та забезпечення ефективної роботи кухні
Вимоги:
  • Знання технології виготовлення суші та інших японських страв
  • Висока відповідальність та орієнтація на результат
  • Здатність працювати в команді та в умовах високого темпу роботи
  • Бажання розвиватися та вчитися новому
Пропонуємо:
  • Гнучкий графік роботи та конкурентну заробітну плату
  • Можливість професійного розвитку та отримання досвіду в роботі з японською кухнею
  • Приємну атмосферу та роботу в дружньому колективі
  • Безкоштовну їжу та напої під час робочого дня
Запрошуємо активних та цілеспрямованих кухарів-сушистів приєднатися до нашої команди та розвиватися разом з нами.Надсилайте свої резюме та ми зв'яжемося з вами для проведення співбесіди.контактний номер телефону - - відділ кадрів.Відгукнутися Відгукнутися без резюме Без резюмеГотельно-ресторанний бізнес, 250-1000 співробітників

work.ua

Схожі вакансії

  • Сушист

    Guru Food

    • Тернопіль
    • 20 000 грн. за місяць
    Опис вакансії Запрошуємо на постійну роботу кухара гарячого цеху «Guru Food» Наша вакансія для тебе, якщо ти: Любиш працювати в команді; Активний, легкий на підйом і дуже від…
    • 15 годин тому
  • Сушист

    Sushi Pizza 39

    • Тернопіль
    • 26 000-30 000 грн. за місяць
    Опис вакансії Мережа закладів SushiPizza39 запрошує на роботу Сушиста. Графік роботи: 4/2 з 9:00 до 22:00 Обов'язки: приготування суші відповідно до технологічних карт; пр…
    • 1 день тому
  • Сушист

    Шевчук Н. М., ФОП

    • Тернопіль
    Опис вакансії Обовʼязки: Приготування страв згідно калькуляції. Контроль якості продукції та виконання санітарних норм. Дотримання часових обмежень та забезпечення ефективної …
    • 1 день тому