Керуючий ресторанного бізнесу
Vertex, девелоперська компанія
- Дніпро
- Постійна
- Повна зайнятість
- Організація та координація роботи закладів у підпорядкуванні
- Ведення звітності, аналіз ефективності закладів
- Контроль дотримання стандартів обслуговування
- Фінансовий контроль
- Взаємодія з постачальниками, контроль закупівель
- Забезпечення дотримання санітарних норм, касової дисципліни та податкових вимог
- Запуск маркетингових активностей, акцій, масштабування мережі
- Досвід роботи на керівній посаді у сфері HoReCa від 2 років буде перевагою
- Стратегічне бачення розвитку бізнесу
- Управлінські та організаційні навички
- Знання касових операцій, документообігу, чинного законодавства
- Заробітну плату: фікс ставка та %
- Можливості кар'єрного зростання та масштабування мережі закладів
- Підтримку та навчання від досвідченої команди та керівника
- Графік роботи: 5/2 з 09:00 до 19:00 (можливе погодження);
- Офіційне працевлаштування.
work.ua