
Головний технолог харчової промисловості
- Біла Церква, Київська Область
- Постійна
- Повна зайнятість
- Розробка та впровадження технологічних процесів виробництва молочної продукції.
- Контроль за дотриманням стандартів якості на всіх етапах виробництва.
- Участь у розробці нових продуктів та вдосконаленні існуючих.
- Проведення аналізу та оптимізації технологічних процесів для підвищення ефективності виробництва.
- Співпраця з іншими підрозділами компанії для забезпечення безперебійної роботи виробництв.
- Навчання та розвиток персоналу, що працює у технологічному відділі.
- Підготовка та ведення документації, пов'язаної з технологічними процесами.
- Вища освіта у сфері харчових технологій.
- Досвід роботи на аналогічній посаді не менше 5 років.
- Глибокі знання технології виробництва молочних продуктів.
- Досвід роботи з системами управління якістю (ISO, HACCP, FSSC).
- Аналітичні здібності та вміння працювати з великими обсягами інформації.
- Відмінні комунікаційні навички та вміння працювати в команді.
- Бажання розвиватися та впроваджувати інновації.
- Конкурентну заробітну плату.
- Можливість професійного та кар'єрного зростання.
- Дружній колектив та комфортні умови праці.
- Соціальні гарантії згідно з законодавством України.
- Підтримку у розвитку особистих проектів у рамках компанії.
- Офіс та виробництво: Білоцерківський р-н с.Томилівка, вул.Узинська ,2 (наявний трансфер)
Rabota