Шеф-кухар
Амбар-Маркет, ТОВ
- Суми
- 25 000 грн. за місяць
- Постійна
- Повна зайнятість
- Розробка та впровадження нових видів продукції.
- Розширення асортименту відповідно до можливостей обладнання.
- Розробка технологічних карт і рецептур для нового продукту.
- Організація процесу виробництва і контроль дотримання технологій приготування продукту.
- Контроль і оцінка якості сировини та готової продукції.
- Контроль списання сировини, аналіз затрат, участь в інвентаризації.
- Досвід роботи на аналогічній посаді від 1 року.
- Вміння оперативно приймати рішення та брати на себе відповідальність.
- Знання роботи зі стандартами гігієни та безпеки харчових продуктів.
- Вміння ефективно керувати кухнею та бути командним гравцем.
- Комунікабельність, відповідальність, стресостійкість, організованість.
Rabota