Executive chef, помічник шеф-повара у ресторан до Кіпра
Харківський молочний завод
- Харків
- Постійна
- Повна зайнятість
- знання англійської мови (А2, В1);
- досвід роботи в ресторанах преміум-класу та в Європі в пріоритеті;
- бути стресостійким лідером, уважним до дрібниць, перфекціоністом.
- тривала співпраця у згуртованій команді (фактор сезонності не впливає на інтенсивну роботу Tartufo);
- достойна заробітна плата;
- допомога при переїзді та з проживанням.
- організація та стандартизація процесів;
- прийом товару, контроль якості вхідної продукції;
- робота з постачальниками (ціна та сталость продуктів);
- управління підлеглим персоналом (графіки, навчання, мотивація, здорова атмосфера колективу тощо);
- контроль якості страв, що видаються, собівартості, переобліку, технічних карт, фуд-корту;
- діяльність заготівельного цеху (dark kitchen);
- впровадження внутрішнього документаобігу;
- логістика (переміщення зі складу до ресторану в об'ємах та за часом);
- порядок, чистота, санітарія;
- робота над помилками.
Rabota