Технолог в заклад громадського харчування
Обід-буфет (Київ)
- Київ
- Постійна
- Повна зайнятість
- Розробка та оновлення технологічних карт страв.
- Прорахунок собівартості нових страв і коригування її при зміні рецептури.
- Перевірка дотримання технології приготування страв та напівфабрикатів.
- Впровадження процедур для зберігання та обробки продуктів.
- Моніторинг змін в собівартості страв і своєчасне інформування.
- Перевірка інвентаризацій, виявлення та усунення причин відхилень.
- Досвід роботи на подібній посаді.
- Знання Excel, Libro та Syrve на базовому рівні (або їх аналогів).
- Увага до деталей і відповідальність.
- Системність і організованість.
- Уважність до дрібниць.
- Роботу в стабільній компанії.
- Вчасно виплачену заробітню плату
work.ua