Керівник виробництва

Food Scouts Collective

  • Київ
  • Постійна
  • Повна зайнятість
  • 3 дні тому
Про нас:Food Scouts Collective - це більше, ніж просто виробництво їжі. Це екосистема, акселератор для талановитих шефів, які мріють перетворити свою кулінарну ідею на успішний бренд. Ми надаємо їм платформу, виробничі потужності, операційну підтримку та доступ до ринку, дозволяючи їм зосередитися на тому, що вони роблять найкраще - створювати неймовірний продукт. Наші цінності - це якість, сервіс, що перевершує очікування, гостинність та глибока відповідальність за результат.Ми шукаємо керівника виробництва, який стане опорою для нашої команди та двигуном для нашого зростання. Ти будеш тією людиною, яка збудує злагоджений механізм, де кожен кухар знає свою роль, а кожен продукт відповідає найвищим стандартам якості.Що буде у твоїй зоні відповідальності:
  • Побудувати виробничу базу для х5 зростання: взяти існуюче виробництво і перетворити його на ефективну, гнучку та масштабовану систему з чіткими процесами та стандартами.
  • Оптимізація процесів: Аналіз існуючих процесів, пошук "вузьких місць" (наприклад, черга до спільного обладнання) та їх усунення для підвищення ефективності.
  • Сформувати сильну команду та стати її лідером:взяти на себе пряме керівництво командою кухарів та кур'єрів, а головне - побудувати повний цикл роботи з людьми:
  • Адаптація та навчання: розробити та впровадити методологію навчання для нових співробітників, особисто їх навчати та контролювати результати через систему атестацій.
  • Найм: разом з операційним менеджером наймати та формувати сильну core team на виробництві.
  • Бути емоційним ядром та стабілізатором: стати опорою для команди, транслювати спокій та впевненість, впроваджувати культуру поваги та бути буфером між креативними шефами та виробництвом.
  • Налагодити щоденне планування та документообіг: впровадити систему денних, тижневих, місячних виробничих планів, єдині стандарти якості та чистоти, а також за перші 3 місяці повністю організувати операційний документообіг (накладні, санкнижки тощо).
  • Взяти відповідальність за повний цикл виробництва: створити та керувати фінальною точкою контролю, гарантуючи, що кожне замовлення - від якості продукту до пакування - є бездоганним.
  • Керувати ресурсами та обладнанням: взяти на себе процеси закупівель, управління складськими залишками, а також повний цикл роботи з обладнанням: від контролю за його станом та своєчасного обслуговування до стратегічного планування заміни.
  • Налагодити системну взаємодію з шефами: чітко розмежувати відповідальність, забравши на себе всю операційну рутину та масштабування рецептур (перетворюючи рецепт на 10 одиниць на стабільний технологічний процес для 500).
  • Перетворити бренд Food Scouts на R&D-лабораторію: використовувати виробництво власного бренду як простір для відточування ідеальних процесів та підготовки компанії до майбутніх викликів.
  • Автоматизація: пропонувати рішення для запуску масштабованих продуктів, які виготовляються на автоматизованому обладнанні, готуючи компанію до наступного етапу зростання.
Що ми пропонуємо: * Формат роботи: повна зайнятість, графік роботи 5 робочих днів, 2 вихідних.Робота в обладнаному виробництві в пішій доступності від метро Голосіівська /Деміівська
  • Відпустки, вихідні, лікарняні за чинним законодовством України: щорічна відпустка (мінімум 24 дні), вихідні дні - за домовленістю, а також оплачувані лікарняні. Перша відпустка буде доступною через 6 місяців роботи.
  • Додаткові бенефіти: тепла дружня команда, постійні дегустації, участь в партнерських бранчах і корисний network, амбітні завдання і можливість реалізувати власні підприємницькі ідеї на базі FSC.
Якщо тобі цікаво впорядковувати хаос, розбиратися в процесах і щодня вчитися новому - заповнюй форму за посиланням: (всередині прикріпляй CV та мотиваційний лист).

Rabota