Сушеф
Франик
- Дніпро
- Постійна
- Повна зайнятість
- Забезпечення безперервної роботи закладу;
- Контроль термінів придатності, умов зберігання продукції, норми списань;
- Контроль та проведення інвентаризацій;
- Здійснення контролю чистоти робочих місць;
- Контроль видачі готових страв;
- Формування командної роботи
- Приймати рішення і нести відповідальність за них
- Бути лідером, який вміє вести за собою і створювати командну роботу
- Графік роботи 5/2 (12−13 год/зміна)
- Адаптуємо до всіх необхідних процесів у роботі
- Місцезнаходження кафе у центрі міста
- Їжа для команди за рахунок закладу
- Можливість працювати на професійній кухні з продуктами найкращої якості
- Отже, якщо вам сподобалась вакансія і ви хочете відгукнутися на неї - тільки вперед)
work.ua