Технолог ковбасного виробництва у Богодухів
МК М'ясний
- Богодухів, Харківська Область
- Постійна
- Повна зайнятість
- розробка та контроль технологічного процесу виготовлення продукції;
- оптимізація процесів виготовлення продукції;
- розробка нових рецептур і технологічної документації;
- розрахунок нормативів витрат сировини та матеріалів, норм часу;
- контроль якості як вихідної сировини та готової продукції;
- досвід роботи за фахом;
- знання нормативної бази, технічної документації з якості, безпеки харчової продукції, виробничої санітарії та гігієни;
- знання промислового обладнання, технологічних процесів;
- Робота в стабільній компанії;
- Перспектива професійного та фінансового зростання;
- Можливість навчання, підвищення кваліфікації;
- Гідна заробітна плата;
- Надаємо житло.
Rabota