Сушеф, старший кухар (ст. м. Оболонь)
М'ясторія
- Київ
- Постійна
- Повна зайнятість
- Планування та використання робочого часу персоналу;
- Прийом продуктів, напівфабрикати та сировини зі складу;
- Забезпечення раціональної організації технологічного процесу, розподіляючи роботу протягом зміни між кухарями;
- Формування заявки у відділ закупівель на продукти, напівфабрикати та сировину;
- експлуатацією технологічного устаткування, виробничого інвентарю, ваговимірювальних приладів;
- технологією приготування їжі, нормами закладання сировини;
- термінами реалізації,
- асортиментом,
- кількістю і якістю продуктів, що надходять зі складу;
- додержанням впродовж зміни працівниками норм охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього розпорядку.
- Досвід роботи на кухні від 2 років, з них не менше 1 року на посаді су-шефа або старшого кухаря;
- Знання кухонь (вказати потрібну: європейська, азійська, авторська тощо);
- Вміння організувати роботу команди та контролювати процеси на кухні;
- Знання санітарних норм і стандартів HACCP;
- Вміння працювати в умовах високого навантаження;
- Комунікабельність, лідерські якості, стресостійкість;
- Готовність до гнучкого графіку роботи (вечірні зміни, вихідні, святкові дні);
- Бажано: профільна освіта та досвід роботи з техкартою/розробкою меню.
- Робота у великій компанії, що постійно розвивається;
- Гідна оплата праці;
- Графік роботи 5/2 (9-ти годинний) або 3/3, 4/3 з 9.00 - 22.00;
- Безкоштовне харчування;
- Оплачувана відпустка;
- Дружній молодий колектив.
Rabota