Опис вакансії🔥Адміністратор-касир У ROLL CLUB - СТВОРЮЙ СЕРВІС, ЯКИЙ ЗАКОХУЄ! 🔥Привіт! Ми - Roll Club, міжнародна мережа доставки суші та закладів нового покоління. Уже 14+ років ми ламаємо стереотипи, задаємо тренди та змінюємо уявлення про суші! Ми експериментуємо, розширюємо горизонти та завжди на крок попереду! 🚀За останній рік ми відкрили 5 нових міст, включаючи Варшаву та Вроцлав.Ми ростемо, розвиваємо франчайзингову мережу, будуємо інноваційний ресторанний бізнес і саме тому шукаємо енергійного адміністратора, який вміє створювати атмосферу топового сервісу!Що таке Roll Club?🔥 Always #1 - сміливі експерименти та новаторський підхід.💙 People first! - чесність, повага, підтримка.🍣 In Roll Club we trust. - кайфуємо від того, що робимо!Що пропонуємо?💰 Фіксовану окладну частину за зміну + бонуси за ефективну роботу.📆 Гнучкий графік роботи з 10:00 до 22:00 (2/2; 3/3)🚌 Розвіз додому після зміни.🚀 Кар'єрне зростання та розвиток.🍣 Знижки на продукцію ресторану.👨👩👧👦 Дружній колектив та комфортну атмосферу.Що ти робитимеш?✅ Привітно зустрічати гостей.✅ Приймати та обробляти замовлення в залі.✅ Взаємодіяти з кухнею.✅ Відстежувати залишки товару та контролювати своєчасне поповнення запасів.✅ Слідкуватимеш за чистотою та порядком у залі.✅ Працювати з програмою Syrve (Iiko) та контролювати операції на касі.✅ Створювати позитивну атмосферу в закладі.Кого ми шукаємо?✔ Досвід роботи адміністратором - буде перевагою.✔ Знання стандартів сервісу та гостинності.✔ Навички роботи з POS-системами - бажано.✔ Лідерські якості, енергійність та комунікабельність.Локації: вулиця Григорія Сковороди, 2а.📲 Дізнайся більше про нас у соцмережах:👉 Instagram:👉 TikTok:Якщо ти хочеш працювати в команді, де цінують щирість, розвиток, креативність та екологічну комунікацію, або мрієш про власний успішний бізнес у сфері доставки - Welcome to the Club!🚀 Разом створюємо тренди, смаки та нові можливості! Надсилай резюме або телефонуй прямо зараз! - 📞 ; - Алла😋 Поки читав - зголоднів? Замовляй та знайомся з нами тут 👉 linktr.ee/rollclub.uaВідгукнутисяГотельно-ресторанний бізнес, 50-250 співробітників