Сушеф

Іскімжі І.К., ФОП

  • Черкаси
  • Постійна
  • Повна зайнятість
  • 2 дні тому
Опис вакансіїМережа кафе «ШО ТУТ?» в пошуках Су-шефа!Ми намагаємось створювати одні із найкращих умов для розвитку професіонала в нашій сфері, як в фінансовому положенні так і в ставленні до людини😌Ми - сучасна мережа кафе, яка активно розвивається та ставить за мету створення комфортного простору з якісною їжею та сервісом. Ми в пошуках сильного лідера кухні, який вміє не лише готувати, а й надихати команду, формувати стандарти та створювати впізнавану гастрономічну ДНК бренду.Шо пропонуємо:
  • Свободу для творчості та реалізації ідей
  • Сильну команду, яка завжди підтримує
  • Конкурентну оплату
  • Можливості для професійного зростання та розвитку
  • Оплачувану відпустку двічі на рік
  • Конкурентну заробітну плату та своєчасну її виплату
  • Безкоштовне корпоративне харчування
  • Регулярний відпочинок команди за рахунок закладу
  • Дружню атмосферу та круту молоду команду професіоналів
Шо ми очікуємо від тебе?
  • Досвід роботи Су-шефом від 1 року (перевага - досвід у мережевих проєктах)
  • Глибоке розуміння сучасних кулінарних трендів та love to food
  • Лідерські навички, вміння вибудовувати команду
  • Досвід створення технологічних карт, калькуляцій, знання програми iiko/Poster/інші - буде плюсом
  • Системність, ініціативність, відповідальність
Шо потрібно робити:
  • Створення, стандартизація та контроль рецептур, технологічних карт і калькуляцій.
  • Проведення регулярних інвентаризацій, контроль залишків і списання.
  • Закупка продуктів, порівняння цін, пошук і залучення нових постачальників, ведення обліку, оптимізація витрат, контроль переміщень між закладами.
  • Контроль якості приготування страв, зовнішнього вигляду та смаку згідно зі стандартами компанії.
  • Навчання кухарів, підвищення кваліфікації персоналу кухні.
  • Контроль персоналу: дисципліна, ефективність, мотивація, навчання.
  • Пошук та підбір нових кухонних працівників, проведення співбесід, адаптація.
  • Контроль санітарного стану кухоні, дотримання норм гігієни та HACCP.
  • Пошук та закупка нового кухонного обладнання, контроль справності обладнання, участь у плануванні кухні.
  • Оптимізація виробничих процесів, зменшення food cost, контроль витрат, контроль ABC.
Бажання і дії, що до спільного розвитку з нами - це головна мотивація для нас інвестувати в працівника, підвищувати ЗП та заохочувати бути «на довгу» з нами.Якщо ви готові до нових викликів та бажаєте стати частиною нашої команди, надсилайте резюме / пишіть на соц мережі / дзвоніть за номером: (Павло)ВідгукнутисяГотельно-ресторанний бізнес, 50-250 співробітників

work.ua