Пекар на дровʼяну пічку
Кузьменко, ФОП (ресторан)
- Львів
- Постійна
- Повна зайнятість
- Підготовка та приготування виробів з тіста згідно з рецептами компанії;
- Дотримання стандартів якості та безпеки;
- Підтримка чистоти та порядку на кухні;
- Робота в команді та спілкування з колегами.
- Досвід роботи від 2-х років пиццейолою або пекарем
- Вміння працювати у швидкому темпі;
- Бажано знання технік приготування в дровяній пічі;
- Уважність до деталей та бажання досягати високих стандартів якості.
- Стабільну та своєчасну виплату заробітної плати
- Можливість професійно рости та розвиватись
- Дружній колектив
- Позмінний графік роботи 4/2, денний 11−23:00
work.ua