Шеф-кухар
Агропродсервіс, ПАП
- Бережани, Тернопільська Область
- Постійна
- Повна зайнятість
- Організація роботи кухні;
- Приготування страв української та європейської кухні;
- Розробка та впровадження нових позицій у меню;
- Управлінська підтримка та контроль команди кухарів;
- Виїзні обслуговування (кейтеринг);
- Приготування сніданків у готель (оплачується додатково);
- Фахова освіта у напрямку кулінарії чи харчових технологій;
- Досвід роботи на аналогічній посаді від 1 року;
- Лідерські якості, наполегливість, вміння приймати рішення;
- Здатність працювати в команді, організовувати процес і підтримувати мотивацію колег;
- Відкритість до розвитку та впровадження нових ідей;
- Роботу в сучасному ресторані з чітко організованими процесами;
- Можливість професійного росту та творчої реалізації;
- Стабільний графік (3/3 з 11:00 до 22:00);
- Офіційне працевлаштування;
- Проживання в готелі за рахунок закладу;
- Команду, яка прагне до якості та розвитку.
work.ua