
Шеф-кухар
- Одеса
- Постійна
- Повна зайнятість
- Контролювати якість сировини та готової продукції;
- Розробляти нові рецепти та меню;
- Контролювати дотримання співробітниками стандартів безпеки та санітарії, забезпечення правильної підготовки напівфабрикатів та продуктів до процесу готування;
- Користуватися новітнім професійним обладнанням;
- Контроль за дотриманням санітарних норм, правильну експлуатацію обладнання, бездоганний порядок у цеху та стандартів НАССР.
- Має повну або базову вищу освіту за напрямом «Харчова технологія та інженерія» або стаж роботи від 1 року на аналогічній посаді;
- Глибоко розуміється на технологіях виготовлення страв, нормах витрат сировини, стандартах якості та санітарних вимогах;
- Знає, як працювати з технологічним обладнанням та ваговимірювальними приладами;
- Має досвід управління персоналом, вміє мотивувати команду та вирішувати конфлікти;
- Відповідальний, клієнтоорієнтований, прагне до розвитку та готовий бути прикладом для своєї команди.
- Можливість втілювати власні ідеї та вдосконалювати роботу виробництва;
- Стабільні виплати заробітної плати;
- Можливість кар'єрного зростання у складі великої та впізнаваної компанії;
- Навчання за рахунок компанії;
- Офіційне працевлаштування з гнучким графіком роботи;
- Підтримуючий колектив та комфортні умови праці.
work.ua