Менеджер ресторану
Ресторани Купера
- Одеса
- Постійна
- Повна зайнятість
- Успішний досвід роботи менеджером ресторану від 3-х років
- Бути привітною та приємною людиною, любити людей
- Уміння працювати в гостьовому просторі
- Знання основ менеджменту та ресторанного сервісу
- Відмінні комунікативні навички, грамотна мова
- Відповідальність та ініціативність, лідерські якості, активна життєва позиція
- Бажання рости і розвиватися в сфері ресторанного бізнесу
- Досвід в системному ресторанному бізнесі
- Знання іноземної мови є перевагою
- Організація та контроль роботи ресторану
- Керування персоналом, включаючи проведення навчань та мотивацію
- Забезпечення високої якості обслуговування гостей
- Спілкування з гостями, робота зі зворотнім звʼязком
- Виконання щоденних операційних завдань
- Гідну і своєчасну оплату
- 16−18 робочих змін в плаваючому графіку
- Навчання, перспективи карʼєрного і фінансового зростання
- Цікаву роботу в команді професіоналів
- Приємну робочу атмосферу, проєкт в якій хочеться вкладати серце та натхнення
work.ua