
Менеджер ресторану
- Одеса
- Постійна
- Повна зайнятість
- Досвід роботи в управлінні персоналом від 1 року (в готельно-ресторанній справі та роздрібних продовольчих мережах буде перевагою);
- Розуміння стандартів сервісу;
- Вміння працювати в команді і обов'язково на результат;
- Впевнений користувач ПК.
- Забезпечення якісного обслуговування клієнтів;
- Навчання, адаптація персоналу;
- Контроль роботи персоналу на зміні;
- Контроль роботи обладнання;
- Контроль асортименту, кількості та якості продукції;
- Ведення поточної документації;
- Своєчасна підготовка звітності відповідно до встановлених вимог;
- Ведення графіка роботи персоналу;
- Рішення конфліктних ситуацій з клієнтами.
- Графік роботи гнучкий, а виплати стабільні та завжди вчасно!
- Можливість професійного та кар'єрного росту;
- Лояльне та розуміюче керівництво. Якщо залишились питання, пишіть або дзвоніть нам! Чекаємо на ваші резюме.
work.ua